tisdag 25 augusti 2009

Här vill vi bo!

Det kommer en leverans imorgon med garderobsdörrar. Om bara någon vecka kommer trappen till loftet. Det är spännande. Mycket spännande.

Snart kan vi oxå få veta om vi behöver vänta med att lägga det fina ekgolvet. Nästa sommar har vi äntligen efter många års funderingar och förhoppningar vårt egna, underbara "plats på jorden"...




Här ser ni hallen. Rakt fram toa med dusch och tvätt. Höger vårt sovrum och vänster ingång mot vardagsrum/kök och sedan trappen till loftet.

Det ni ser framför er är det klinkerset som kommer ligga i hall och toa. Förhoppningsvis räcker det även till lilla huset för det är grymt snyggt! På väggarna kommer vita stora kakel att sitta, all the way up... tänk när det är klart....

Så här nära ligger lilla huset, sett från loftet.




Sommaren är snart över. Vi hoppas på en fin och härlig september och några pauser för återhämtning, att andas och umgås. Men det beror ju på hockeyn oxå..

måndag 24 augusti 2009

Voilá!

Så här vackert är det nu!!



Köket i stora huset!








Mot hall och loftet. Visst är taket vackert?!

Utsikt från loftet och ner.
Ingen hr L i sikte, som vanligt....
Hr L håller till i lilla stugan för att komma ikapp snickarna i stora huset. Vi behöver också hitta en bra plattsättare, certifikat för våtrum, i länet - tips, någon?!
Min tid på landet och "platsen på jorden" är strängt begränsad då båda våra söner spelar hockey och säsongen har nu satt igång... både på gott o ont för visst vet jag vart jag helst vill vara?!
Förresten, någon som är intresserad av en "zigenarlåda" modell vit och blå i bra skick? Rullar precis vart man vill bara det är soppa i bilen eller fyrbenta dragare... Förtältet får självklart följa med på nya äventyr. Den som lägger högsta bud får även en veckas uppställning på vår tomt inkl. el och vatten på dunk....
Budgivning pågår från nu......till......när det är slut och vi lyckats skinna någon fattig stackare.....
Så, vad väntar du på?! Lägg ett bud!!! Är du snäll kanske du får "lådan" på vykort sen som du kan skicka från alla era gemensamma äventyr i landet!!!
Tittiluren!

fredag 14 augusti 2009

På väg upp igen!

I eftermiddag bär det av mot lyckan igen! Den här gången utan barnen som har hockey hela helgen så mormor och morfar får vara barnvakt - grattis!!

Hr L och jag ska få en hel helg att hålla till i husen och fixa utan att det dåliga samvetet ska hänga över en för att barnen ligger i zigenarlådan och bara kollar tv...


Så här såg det ut när jag åkte sist



Vardagsrumsdelen i stora huset




Köksdelen, oxå i stora huset





Loftet

Från loftet ner mot vardagsrumsdelen


I kväll åker kameran fram så fort vi anländer för då ska köket fotas som nu sitter där det ska.

Trevlig helg!

tisdag 4 augusti 2009

Saker man gärna gömmer och glömmer...



Se så bra!

Bajamajalådan försvinner ner i backen.




Nu, nästan borta...



Och här ser ni.... ja vad faan då?! Ingen aning men det är säkert något skitviktigt....


Så kan man gå på skiten oxå!

Imorgon blir ni uppdaterade med fler bilder...
Nattinatti!